Manicures

french manicure baby stiletto

Manicures

Basis Manicure

Bij een Basis manicure worden de nagel riemen terug geduwd, en je nagels word gepolijst. Vervolgens worden je handen gescrubd en 10 min gemasseerd om je doorbloeding op gang te krijgen. waarna ze gewassen worden met een warme handdoek en brengen we een handcrème aan. We sluiten af met de nagelriemen door hier een heerlijke amandel nagelriem olie op aan te brengen.  Je loopt met heerlijke zachte handen de studio uit.

Deze behandeling is geschikt voor mensen met een normale huid en duurt ongeveer 20 min. Je kunt deze behandeling ook als mini manicure bijboeken bij je gellak/gel/acryl behandeling.

 

Russian Electric Manicure

Russian Electric Manicure is een combinatie van verschillende technieken (elektrische vijl) om je droge, dikke of beschadigde nagelriemen en bij de nagelwallen waar het kan en nodig is weg te halen en verzorgen.

De nagelplaat word schoon gemaakt van cuticle (dun vet vliesje op uw nagel) om zo je nagels goed voor te bereiden voor de behandeling (of verlenging).

Goede voorbereiding van je nagels geeft de nagelstyliste de kans om gellac/acryl/gel zo dicht mogelijk bij je nagelriemen aan te brengen. De kracht van de Russian Electric Manicure is dat je 10 dagen lang bijna geen uitgroei ziet!

Deze manicure is ontzettend geschikt als je regelmatig last hebt van ingescheurde nagel riemen of velletjes. Je kunt deze manicure ook als mini manicure bijboeken bij je gellak/gel/acryl behandeling

 

Paraffine bad


Het paraffine bad is een zeer verzorgend en verzachtende pakking voor de handen.De paraffine bevat verzorgende bestanddelen welke de huid verzorgt en verzacht en wordt in een speciaal paraffine bad verwarmt.


De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en maken ze weer soepel en glad.
Ook heeft Paraffine bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem.

Zodra de paraffine op temperatuur is worden de handen in het bad gedompeld.
De handen worden nu warm ingepakt in een handschoen. Na 15 minuten wordt de paraffine van je handen verwijderd, deze heeft zijn werking gedaan en word weggegooid. Nu zijn je handen mega zacht en ruiken heerlijk!

Het paraffine bad is ontzettend geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, winterhanden etc. De aandoeningen zullen niet verdwijnen maar de pijn zal dermate verlichten bij regelmatig gebruik van de paraffinepakking. Maar ook voor droge handen is het paraffine bad een wellness. Bij herhaaldelijk gebruik zul je merken dat je handen zachter aanvoelen en er verzorgd gaan uitzien.

Je kunt de kosten voor deze behandelingen hier vinden.

 

online afspraak maken